Étterem filozófiánk

A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban is. Éttermünkben a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, mindent frissen készítünk a legmagasabb minőségben, melynek köszönhetően a legjobb étterem és szálloda lettünk Szegeden a neves francia Gault&Millau 2016. kalauz tesztelése alapján. Lehetőség szerint próbálunk minél több helyi alapanyagot felhasználni tiszta, házias ízű ételeinkhez. Lelkes csapatunk eltökélt szándéka hogy Szegedet felrakjuk az ország gasztronómiai térképére, illetve különleges, családias fogadtatásban részesítsük a városunkba látogató utazókat.

A Tiszavirág étterem egy olyan hely a Dél-Alföldön, ahol harmonikusan találkozik az építészet és a gasztronómia, a design és a tradíció. Szezonálisan változó alapanyagú magyar ételek, régmúltat idéző szegedi fogások és nemzetközi ízek egyszerre vannak jelen az étlapon. A gondosan válogatott borok és italok tökéletes kiegészítői egy hangulatos ebédnek vagy vacsorának.

Nyitvatartás

Kedd-Szombat: 12:00–15:00, 18:00–22:00
Vasárnap-Hétfő: Pihenőnap