Asztalfoglalás:

Tiszavirág Étterem

Újjászületett éttermünkben harmonikusan találkozik az építészet, a dizájn és a tradíció. Az épületben szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik. Gasztronómiai filozófiánk egy olyan mozgalomban valósul meg, amelynek alappillére a fenntarthatóság, és amely teljes mértékben elkerüli a túlhasználatot. Konyhánkban törekszünk a helyi, elsősorban hazai alapanyagok felhasználására, a magyar és nemzetközi konyha fogásainak legmagasabb szintű elkészítésére és bemutatására. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ételeink a legfrissebb alapanyagokból, kivételes konyhatechnológiát alkalmazva készüljenek el. Az étlapon megjelenő fogások tökéletes kiegészítői a gondosan válogatott borok és italok. Lelkes csapatunk eltökélt célja, hogy Szeged a jövőben is szerepeljen az ország gasztronómiai térképén.

„Valódi élmény és minőség”- Tiszavirág

Az étterem nyitvatartása

Kedd-Szombat: 18:00–22:00
Vasárnap-Hétfő: Pihenőnap

 

A bár nyitvatartása

Kedd-Szombat: 17:00–22:00
Vasárnap-Hétfő: Pihenőnap