Asztalfoglalás:

Étterem filozófiánk

A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban is. Éttermünkben a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, mindent frissen készítünk a legmagasabb minőségben. Lehetőség szerint próbálunk minél több helyi alapanyagot felhasználni tiszta, házias ízű ételeinkhez. Lelkes csapatunk eltökélt szándéka, hogy Szeged a jövőben is szerepeljen az ország gasztronómiai térképén.

A Tiszavirág Étteremben harmonikusan találkozik az építészet és a gasztronómia, a dizájn és a tradíció. Szezonálisan változó alapanyagú magyar és nemzetközi ételek egyaránt jelen vannak az étlapon, melyeknek tökéletes kiegészítői a gondosan válogatott borok és italok.

Az étterem nyitvatartása

Kedd-Szombat: 18:00–22:00
Vasárnap-Hétfő: Pihenőnap

 

A bár nyitvatartása

Kedd-Szombat: 17:00–22:00
Vasárnap-Hétfő: Pihenőnap