Étterem
Asztalfoglalás:
Étterem filozófiánk
A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban is. Éttermünkben a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, mindent frissen készítünk a legmagasabb minőségben. Lehetőség szerint próbálunk minél több helyi alapanyagot felhasználni tiszta, ízű ételeinkhez. Lelkes csapatunk eltökélt szándéka, hogy Szeged a jövőben is szerepeljen az ország gasztronómiai térképén.
A Tiszavirág Étteremben harmonikusan találkozik az építészet és a gasztronómia, a dizájn és a tradíció. Szezonálisan változó alapanyagú magyar és nemzetközi ételek egyaránt jelen vannak az étlapon, melyeknek tökéletes kiegészítői a gondosan válogatott borok és italok.
Az étterem nyitva tartása
Kedd-Szombat: | 18:00–22:00 |
Vasárnap-Hétfő: | Pihenőnap |
A bár nyitva tartása
Kedd-Szombat: | 17:00–22:00 |
Vasárnap-Hétfő: | Pihenőnap |