Információk

A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban is.
Éttermünkben a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, mindent frissen készítünk a legmagasabb minőségben, melynek köszönhetően Szeged legjobb étterme és szállodája lettünk a neves francia Gault&Millau 2017. kalauz tesztelése alapján. Lehetőség szerint próbálunk minél több helyi alapanyagot felhasználni tiszta, házias ízű ételeinkhez. Lelkes csapatunk eltökélt szándéka hogy Szegedet felrakjuk az ország gasztronómiai térképére, illetve különleges, családias fogadtatásban részesítsük a városunkba látogató utazókat

Nyitvatartás

KEDD–SZOMBAT: 12:00–15:00, 18:00–22:00
VASÁRNAP-HÉTFŐ: PIHENŐNAP

Online asztalfoglalás